TOTUUS CF NAANTALISTA

REHELLINEN TOTUUS MEIDÄN TOIMINNASTA

ML voisi kertoa sinulle paljon miten keho muuttuu kovan työn seurauksena. Tämä on meidän elämää.
Jussi ja kärsimys juoksuradalla. Tämä on meidän valinta.

CrossFit Naantali ei ole kaunis paikka. Salimme on pieni ”autotalli” Naantalin Luolalan teollisuusalueella CrossFitin alkuperäisen ideologian mukaisesti. Tämä on paikka, jossa kova työ on vaatimus ja etuoikeus. Tämä on paikka jossa sinun asettamat rajat ylitetään ja huomaat kuinka pitkälle voitkaan puskea itseäsi.

Olemme boxi, jossa on neljä seinää, katto ja lattia. Täällä ei ole mukavia sohvia, ei smoothie-baaria, ei kovaa jumputtavaa musiikkia, ei mitään trendikästä. Boximme on tila, jolla on oma tarkoituksensa. Boxi on olemassa ongelman ratkaisua varten - treeni on meidän työkalu ongelman ratkaisun etsimisessä.

CrossFit Naantalissa ei ole tekosyitä, tarjoamme vain puhtaan totuuden. Treenimme ovat kovia riippumatta siitä miltä tasolta aloitat. Salimme lattialla niin aloittelijat kuin kokeneetkin taistelevat rinta-rinnan joka päivä. Miehet ja naiset, nuoret ja vanhat. Jos annat kaikkesi ja olet valmis kestämään epämukavuutta, silloin saavutat jotain uskomatonta. Olemme seuloneet samanhenkisiä yksilöitä taistelemaan rinnallemme ja näistä ihmisistä koostuu CF Naantalin sielu. Nämä ihmiset ovat valmiita tekemään töitä unelmiensa ja tavoitteidensa eteen. Meidän boxilla sinusta tulee parempi versio sinusta, täällä sinä kilpailet vain ja ainoastaan itseäsi vastaan.

Meillä treenataan pienryhmissä, jolloin valmentaja on aina mukana taistelussasi. Meillä valmentaja auttaa sinua selviytymään päivän treenistä kehittävästi. Täällä sinä et ole vain numero muiden joukossa. Täällä sinut tunnetaan henkilökohtaisesti, täällä sinua valmennetaan! Et taistele koskaan yksin! Lupaamme kävellä kanssasi niin pitkälle taistelukentälle kuin olet valmis itse kulkemaan.

TAISTELU ON ALKANUT

Marko ja luomisen tuska salimme lattialla. Täällä tunnemme elävämme.

Tämä boxi rakennettiin palavasta intohimostamme CrossFitiä kohtaan. Emme perusta toimintaamme hetken mielijohteeseen tai viikonlopun mittaiseen valmennuskurssiin. Salimme on rakennettu pitkällä kokemuksella, meidän menestysten ja epäonnistumisten avulla.

Keskitymme päivittäin vaaditun kunnon ja fysiikan parantamiseen, käytämme niiden rakentamisessa perinteisiä toiminnallisia liikkeitä joka päivä. Hyvä kunto on meille itsestäänselvyys. Olimme itse ensin harrastajia, sitten valmentajia ja nykyään tämä on elämäntapamme.

CF Naantali ei ole koskaan ollut kiinnostunut numeroista tai miten myydä mahdollisimman paljon asiakkuuksia. Niiden sijaan olemme alusta saakka keskittyneet koviin, motivoiviin ja hauskoihin treeneihin. Olemme luoneet oman taiteen käydä omalla epämukavuusalueella ja nauttimaan siitä, koska siellä se tulos tehdään. Tämä toimintamalli on muokannut meidät sellaiseksi, joita nyt 2020 olemme. Tämä on vaatinut yritystä sekä erehdystä, hikeä, verta, kyyneliä ja ennen kaikkea helvetisti työtä.

CF Naantali ei väitä olevansa parempi kuin kukaan muu, mutta pystymme seisomaan ylpeänä toimintamme takana. Se on tuottanut meille vuosien varrella melkoisen määrän menestystarinoita, joten osaamme työmme erittäin hyvin. Koemme olevamme pieni ja kirkas majakka pimeässä yössä, joka tarjoaa valon niille jotka ovat valmiita taistelemaan sen puolesta. Tämä on meidän totuus, josta olemme aina ylpeitä.

Päivi epämukavuusalueella. Täällä teemme tulokset.
Huhujen mukaan treenimme ovat myös hauskoja. Anniina näyttää nauttivan.

CF NAANTALI 5 TÄHTEÄ

Boximme sai asiakkailtaan täydet 5 tähteä edellisessä palautekyselyssä. Valmennusta kommentoitiin osaavaksi ja kannustavaksi. Myös salin motivoiva ilmapiiri sai runsaasti positiivista palautetta. Kaikki palautteen antajat olivat erittäin tyytyväisiä tuloksiinsa.
CrossFit on CrossFit Inc:n rekisteröimä tavaramerkki.
Salin osoite:
Prosessikatu 10, halli 1
21100 NAANTALI

info(at)crossfitnaantali.com
www.crossfitnaantali.com
© Ruokatauko Sorosuo Oy | Sivut toteuttanut markku(at)ruokatauko.fi

CF Naantalin ja Ruokatauon tietosuoja 2019.