ATLEETTINEN KEHO

HALUATKO NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ?

Jos kysyisimme 10 asiakkaalta minkä takia hän liikkuu, näistä yhdeksän vastaisi ulkonäön takia. Ulkonäkömme on yksi suurimmista motivaattoreista liikkua. Tiedämme että liikkumalla sitä voidaan muokata, mutta miksi se on niin vaikeaa?

Kauneusihanteita vastaava ulkonäkö tehdään molemmissa sukupuolissa huolellisella ja puhtaalla ruokavaliolla. 75% kehon muokkauksesta tapahtuu keittiössämme. Tähän ei ole oikotietä olemassa, kaikki mitä laitamme suuhun vaikuttaa suoraan meidän ulkonäköön. Ja tämä on se juttu, jota moni ei ymmärrä. Keho tehdään keittiössä, ei treenaamalla. Treenit ovat vain pieni hienosäätö tähän kaikkeen, ravinto on se joka ratkaisee pelin.

Jos kehonkoostumuksemme on atleettinen, yleensä tällöin olemme myös puoleensavetävä vastakkaisen sukupuolen mielestä. Joten atleettisen ulkonäön tavoittelu on perusteltua. Meistä tulee kiinnostavampi sen seurauksena. 

CrossFit Naantali luo atleettisia ihmisiä. Tähän meidän ohjelmointi on tarkoitettu. Kiinteä, treenattu, vahva sekä kestävä keho on työmme tulos. Miehellä tämä tarkoittaa leveää hartialinjaa, voimakkaita käsiä sekä kapeaa vyötäröä. Naisilla se puolestaan tarkoittaa hoikkaa vyötäröä, kiinteää kehoa sekä kurvikkuutta. Nämä luodaan syömällä ja treenaamalla oikein. Nämä ovat tutkimusten ja mielipidekyselyiden mukaan kaikista kiinnostavimmat piirteet vastakkaisessa sukupuolessa.
esimerkki2
CrossFit Naantali loi yhteistyössä Ruokatauon kanssa verkkovalmennuksen, jonka tarkoituksena on luoda atleettisia ihmisiä. Tämä ohjelma tunnetaan nimellä "Antiikin Patsas". Ohjelmaa testattiin 15 kuukauden ajan CF Naantalin salilla ja tulokset puhuvat puolestaan.

31.12.2016 Markku aloitti ohjelman 106 kiloisena ja rasvaprosentti oli 36%. Tästä 15kk eteenpäin tällä ohjelmalla ja maaliskuussa 2018 Markku painoi 75 kiloa ja rasvaprosentti oli 14%. Ohjelma loi Markusta atleettisen crossfittaajan.

Tämä sama ohjelma on myös saatavilla sinulle ja voit käyttää tätä omalla CrossFit-salillasi tai kuntosalillasi. Klikkaa allaolevaa nappia ja lataa ohjelma itsellesi. Voit aloittaa vaikka heti tänään.
Tai tarvitsetko henkilökohtaista ravintovalmennusta kasvokkain? CrossFit Naantalin tiloissa toimii Ruokatauon ravintovalmennus. Ota yhteyttä, autamme.

Ruokatauon blogista löytyy paljon crossfittaajia sekä myös tavallisia tallaajia, jotka ovat muuttaneet elämänsä ravintovalmennuksen avulla. Ravintovalmennus kestää 2019 tasan 3kk, sisältäen tapaamisia tasaisin väliajoin. Joku haluaa painonhallintaa, joku haluaa vain kiinteytyä, joku haluaa lihasta lisää ja joku haluaa suorituskykyä lisää. Kaikki tapahtuvat toimivalla ravinnolla. Klikkaa kuvaa ja lue lisää.
CrossFit on CrossFit Inc:n rekisteröimä tavaramerkki.
Salin osoite:
Prosessikatu 10, halli 1
21100 NAANTALI

info(at)crossfitnaantali.com
www.crossfitnaantali.com
© Ruokatauko Sorosuo Oy | Sivut toteuttanut markku(at)ruokatauko.fi

CF Naantalin ja Ruokatauon tietosuoja 2019.