Palvelut päivitetty

by Koutsi
Comments are off for this post.

Päivitimme nettisivuillemme loppuvuoden palvelut sekä myös tammikuulle jo muutamia.

Haluatko näyttää firman pikkujouluissa tyrmäävälle? Silloin tämä tehovalmennuspaketti olisi sinun juttu. Tähän settiin kuuluvat niin henkilökohtainen valmennus liikunnassa ja ravinnossa. Tämä paketti räätälöidään aikataulujen mukaan.

ravintovalmennus

CrossFit-ravintovalmennus taas kattaa kaiken, mikä liittyy lajimme ravintoon. Haluat saada lisää suorituskykyä sekä palautua nopeammin treeneistä. Samalla haluat muokata kehonkoostumustasi. Silloin ravintovalmennuksemme on juuri oikea palvelupaketti sinulle. Kesto 3kk ja pitää sisällään vähintään 4 tapaamista valmentajan kanssa.

Naisten laihdutusryhmä starttaa 8.1.2018. Tätä ennen pidämme tuttuun tapaan haastattelut, koska emme ota ihan kaikkia halukkaita mukaan. Haluamme löytää jälleen juuri oikeanlaisen kokoonpanon ryhmään. Etsimme naisia jotka ovat tottuneita toimimaan eikä selittämään. 🙂 Ryhmään voi ilmoittautua nyt jo. Pidämme haastattelut marraskuussa ja joulukuussa.

Miesten vastine starttaa puolestaan päivää myöhemmin. Samat sepustukset kuin edellisessä.

Boksimme tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta. Olemme tehneet 10 vuotta jo personal trainer -toimeksiantoja ja tahtimme on edelleen kova. Jos sinua kiinnostaa päästä elämäsi kuntoon, silloin tämä palvelu olisi se sinun juttu!

Share this article