Päivitys tehty

Uutta kohden!

by Koutsi
Comments are off for this post.

Ensimmäiset nettisivumme tulivat tiensä päähän, joten oli aika tehdä iso päivitys samalla kun vaihdoimme serveriä. Meidän vanhat nettisivut palvelivat syksystä 2013 aina kesäkuuhun 2017 ja olivat auttamattoman vanhanaikaiset niin tekniikaltaan kuin sisällöltään. Nyt nettisivut ovat freesit ja modernit. Alustana uusin WordPress, jossa sopivasti nippeleitä mukana.

Tavallaan kysynnän seurauksena loimme uusia palveluita, nämä kaikki löytyvät etusivulta. Uusina juttuina on naisten oma voimakurssi, matalan kynnyksen crossfit sekä salin personal trainer -palvelu nimellä ”kilot pois”.

Myös tämä blogi on uusi juttu. Tähän tuotamme materiaalia joka kuukausi ja kerromme mitä boxilla tapahtuu. Juhlimme asiakkaiden menestyksiä ja kerromme uutisia meiltä sekä maailmalta.

 

Share this article